Petitchef

Pui cu sos de smantana si mamaliguta

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
700 g carne pui


2 galbenusuri

zeama de la o lamaie

2-300 ml smantana

faina de malai

1 lingura mustar

patrunjel verde

sare

piper

ulei

Preparare

  • Carnea se taie in bucati potrivit de mari si se rumenesc in putin ulei pe toate partile.
  • Se scoate carnea rumenita pe o hartie absorbanta iar in uleiul ramas adaugam ceapa taiata marunt , o calim pina devine sticloasa.
  • Galbenusurile le amestecam cu mustarul, zeama de lamaie si smantana. Rasturnam compozitia peste ceapa si adaugam carnea prajita si o canita cu apa.
  • Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba pina scade sosul.
  • Cand este gata, presaram patrunjel verde tocat si servim cu mamaliguta.



Comentarii:

28/09/2011

Excelenta , draga Sidy !

(2) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu sos de smantana si cartofi picanti cu curry
Pui cu sos de smantana si cartofi picanti cu curry
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu sos de telina si smantana
Pui cu sos de telina si smantana
2 porții
37 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Pui cu sos de smantana si curry
Pui cu sos de smantana si curry
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui in crusta de mustar si ierburi de provence
Pui in crusta de mustar si ierburi de provence
6 porții
1h30m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: