Petitchef

Pui stroganoff

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g piept de pui

30 g margarina

2 cepe

200 g ciuperci

2 linguri de pasta de tomate

1 lingura de mustar

-100 ml de vin alb sec

150 ml smantana dulce

1 lingura de boia

2-3 linguri de ulei

sare, piper

150 g pasta sau orez

Preparare

  • Se taie pieptul de pui in fasii subtiri. Se pune margarina intr-o cratita pe foc, se adauga ceapa taiata marunt si ciupercile felii si se frig la foc mic 10 minute.
  • Se amesteca intr-un bol pasta de tomate, mustarul si vinul si se toarna peste ceapa. Carnea se frige in 2-3 linguri de ulei, se pune piper si sare, si se amesteca cu ceapa.
  • Se adauga smantana si boiaua, se probeaza de sare si se mai lasa cateva minute pe foc. Se serveste cu pasta sau orez alb.

Poze

Pui Stroganoff, poza 1
Pui Stroganoff, poza 2
Pui Stroganoff, poza 3
Pui Stroganoff, poza 4
Pui Stroganoff, poza 5
Pui Stroganoff, poza 6
Pui Stroganoff, poza 7
Pui Stroganoff, poza 8
Pui Stroganoff, poza 9

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui picant cu legume si orez
Pui picant cu legume si orez
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui stroganoff
Pui stroganoff
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci
Pui cu smantana si ciuperci
5 porții
1h30m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.