Petitchef

Pui stroganoff

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie pieptul de pui in fasii subtiri. Se pune margarina intr-o cratita pe foc, se adauga ceapa taiata marunt si ciupercile felii si se frig la foc mic 10 minute.
  • Se amesteca intr-un bol pasta de tomate, mustarul si vinul si se toarna peste ceapa. Carnea se frige in 2-3 linguri de ulei, se pune piper si sare, si se amesteca cu ceapa.
  • Se adauga smantana si boiaua, se probeaza de sare si se mai lasa cateva minute pe foc. Se serveste cu pasta sau orez alb.

Poze

Pui Stroganoff, poza 1
Pui Stroganoff, poza 2
Pui Stroganoff, poza 3
Pui Stroganoff, poza 4
Pui Stroganoff, poza 5
Pui Stroganoff, poza 6
Pui Stroganoff, poza 7
Pui Stroganoff, poza 8
Pui Stroganoff, poza 9

Întrebări:



Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui picant cu legume si orez
Pui picant cu legume si orez
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu urechi-de-lemn
Pui cu urechi-de-lemn
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui stroganoff
Pui stroganoff
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Stroganoff – Opera de arta culinaraStroganoff – Opera de arta culinaraRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.