Petitchef

Pui stroganoff

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 piept de pui

1 ceapa mare

150 ml vin alb

150 g smantana

150 ml frisca lichida

1 lingura mustar

sare si piper

Preparare

  • Pieptul de pui se taie cubulete.Ceapa se taie solzisori
    si se pune la calit intr-o tigaie incapatoare, in 2-3 linguri ulei de masline. Cand s-a inmuiat se adauga pieptul de pui si se inabusa cateva minute.
  • Adaugam vinul si lasam la fiert pana tot lichidul scade pana la jumatate.Adaugam frisca si mustarul. Potrivim gustul de sare si piper.
  • La final adaugam smantana, omogenizam si fierbem cateva minute pana se ingroasa sosul.Se serveste cu garnitura de legume, cu paste sau simpla.

Poze

Pui Stroganoff, poza 1Pui Stroganoff, poza 2Pui Stroganoff, poza 3Pui Stroganoff, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui stroganoff
Pui stroganoff
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui stroganoff
Pui stroganoff
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui stroganoff
Pui stroganoff
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de pui

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: