Petitchef

Pui thai cu sos picant din unt de arahide

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 piept de pui mare taiat cubulete

1/8 cana ulei de arahide

3/4 cani unt de arahide

1 lingurita ulei de susan

1 lingurita de ghimbir razalit

1 lingurita sos iute de chili

1/4 cana zahar brun

3 cepe verzi

1/8 cana apa calduta

Preparare

  • Amestecati toate ingredientele de sos .
  • Intr-o tigaie prajiti bucatile de pui in uleiul de arahide cate 10 minute pe fiecare parte, pentru a fi prajite pana in centru.
  • Amestecati puiul si sosul si coaceti intr-un vas de iena 30 de minute la 180 grade C.
  • Amestecati si mai coaceti 15 minute. Serviti pe pat de orez prajit sau orez alb.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Pui thai cu unt de arahide
Pui thai cu unt de arahide
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu sos picant (bàng bàng j?)
Pui cu sos picant (bàng bàng j?)
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Pui picant cu tahina si sos de rosii
Pui picant cu tahina si sos de rosii
4 porții
40 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteUnt versus MargarinaUnt versus MargarinaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: