Petitchef

Pulp de porc cu sos din smântân i semine de chimen

Felul principal
2 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
500 g pulp de porc

200 ml smântân dulce

1 linguri semine de chimen

1 linguri boia de ardei iute

2 cepe

4 cei de usturoi

400 ml sup de legume

2 linguri ulei de msline

2 linguri oet balsamic

1 legtur de ptrunjelsare, piper

Preparare

  • Tai carnea felii de 1 cm grosime i presari sare i piper. Într-o tigaie mare pui uleiul i prjeti carnea pe ambele pri pân capt o culoare maronie apoi adaugi usturoiul i ceapa tiat felii subiri.
  • Lai s se prjeasc uor i adaug seminele de chimen i boiaua, amesteci i pui supa. Acoper tigaia cu un capac i las-o s fiarb la foc mic aprox 45 minute.
  • Dup expirarea timpului se pune oetul i smântâna amesteci bine i opreti focul.Potriveti de sare i adaugi ptrunjelul tocat mrunt.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de porc la cuptor
Pulpa de porc la cuptor
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Falafel - simplu si rapid
Falafel - simplu si rapid
5 porții
18 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiSriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: