Petitchef

Pulpa de miel in sare cu rozmarin

Fara grasimi in exces, o reteta care trebuie testata si degustata. Va invit cu drag !

Felul principal
4 porții
30 min
2 ore
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala pulpa de miel fara sa se indeparteze pielita de deasupra sau osul si se lasa sa se usuce foarte bine.
  • Se spala a doua oara pulpa, de data asta in vin alb.
  • Se imbiba bine cu vin si rosmarin.
  • Se pune in tava un strat cam de doi cm de sare de mare grunjoasa, se pune deasupra pulpa si se acopera in intregime cu sare.
  • Se da la cuptor pentru aproximativ doua ore, cam la 200 grade.
  • Cand e gata se indeparteaza sarea si se serveste de preferat cu salata verde.


Întrebări:




Comentarii:

cristian_g2017_1, 20/04/2020

Cat de grea e pulpa? Cat de mare e tava? 2 cm sare la baza si inca vreo 2 deasupra?? Pai ce e peste in strat de sare?

(1) (1) Abuz
John_, 08/04/2018

Cred ca este cea mai proasta reteta pentru pregatirea unei pulpe de miel.

(2) (0) Abuz
elena.bica, 20/09/2014

Delicios

(0) (2) Abuz
15/09/2014

Risipä de sare

(2) (0) Abuz
14/09/2014

Rapid,f.bun

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Caise umplute cu ton si rozmarin
Caise umplute cu ton si rozmarin
8 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Focaccia, painea italiana cu rozmarin
Focaccia, painea italiana cu rozmarin
10 porții
2 h 20 m
Ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează