Petitchef

Pulpe de pui la ceaun

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 pulpe de pui,

sare,

piper,

ulei.

5 catei de usturoi,

2-3 linguri de smanatana.

Preparare

  • Pulpele de pui se spala, se usuca si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-un ceaun punem ulei la incins si adaugam pulpele de pui. Se lasa pana se rumenesc si pe o parte si pe alta.
  • Intre timp facem mujdeiul care de fapt este mai mult un sos de usturoi cu smantana. Cateii de usturoi se curata, se piseaza si se freaca cu putin ulei.
  • Adaugam si putina sare si zeama de lamaie. Frecam pana avem o pasta, dupa care adaugam 2-3 linguri de smantana. Putem servi alaturi o salata de varza alba sau de rosii.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de pui in sos picant cu garnitura de orez
Pulpe de pui in sos picant cu garnitura de orez
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pulpe de pui la ceaun
Pulpe de pui la ceaun
Felul principal
3.9 / 5
Rețetă Pulpe de pui la cuptor cu cartofi aurii (2 persoane)
Pulpe de pui la cuptor cu cartofi aurii (2 persoane)
2 porții
1h5m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei