Petitchef

Pulpe la tigaie

Felul principal
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 pulpe superioare

sare, piper

cateva felii de ardei rosu sau felii de rosie

2 catei de usturoi

Preparare

  • Saram si piperam bine pulpele, le dam cu usturoi tocat marunt si le lasam 10 minute la marinat.
  • Incingem uleiul in tigaie si asezam pulpele una langa alta. Turnam peste un pahar de apa si asezam peste fiecare pulpa cate o felie , doua de ardei sau rosie.
  • Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Cand apa scade mai adaugam un pahar cu apa si lasam sa scada din nou apa, pana ramane doar uleiul. Daca va plac mai prajite le lasati sa se rumeneasca putin in ulei.

Poze

Pulpe la tigaie, poza 1Pulpe la tigaie, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

02/07/2012

Super bun ! Mersi !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpe de pui in sos picant cu garnitura de orez
Pulpe de pui in sos picant cu garnitura de orez
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor
Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor
6 porții
2h30m
Ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: