Petitchef

Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 pulpe pui

600 g cartofi noi

1 dovlecel

2 vinete mai mici

1 pahar vin alb


condimente barbeque


ghimbir

sos de soia

usturoi

enibahar

cilly

piper

Preparare

  • Pulpele spalate si curatate se taie in doua si se pun intr-un vas peste care rasturnam marinata facuta din paharul cu vin si toate condimentele macinate si 2 linguri sos de soia.Taiem si citiva catei de usturoi in marinata .Acoperim carnea si o lasam in marinata ,la frigider macar 2 ore.
  • Curatam cartofii noi si ii taiem in patru.Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem cartofii cu putin patrunjel tocat su putin ulei , apoi bucatile de pulpa si adaugam si marinata ramasa.Mai presaram putin cilly pe pulpe si dam totul la cuptor.
  • Intre timp spalam dovlecelul si vinetele, le stergem si le taiem felii.Incalzim gratarul se coacem legumele pe gratar.
  • Facem mujdeiul de usturoi si punem citeva linguri de mujdei peste feliile de dovleac si vinete coapte.Cind pulpele sunt gata le servim alaturi de cartofi si legumele coapte pe gratar. Cine doreste mai poate adauga mujdei.


Comentarii:

15/12/2012

BUNA TARE

(0) (0) Abuz
04/11/2011

Foarte buna.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarPiureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofiPiureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofiRatatouille - Un amestec impetuos legumeRatatouille - Un amestec impetuos legume

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: