Petitchef

Quiche cu broccoli

Felul principal
4 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400 - 450g aluat foietaj

5 oua

1 buchet broccoli

100 g parmezan sau cascaval

100 g muschiulet afumat

200 ml smantana slaba

1 lingura mustar

sare, piper, busuioc, oregano, patrunjel

Preparare

  • Decongelam aluatul si il asezam intr-o tava unsa cu unt, lasandu-l ridicat pe pereti.Broccoliul il spalam, il rupem in buchetele mici si il oparim in apa cu sare, timp de 3 - 4 minute. Scoatem apoi buchetelele si le clatim cu apa rece, dupa care le lasam sa se scurga.
  • Batem ouale ca pentru omleta, adaugam mustarul, smantana, condimentele, muchiuletul taiat cubulete si jumatate din cantitatea de cascaval razuit.
  • Punem broccoliul in tava peste aluat, turnam amestecul de oua, iar deasupra presaram restul de cascaval razuit. Marginile aluatului le asezam peste umplutura si le putem unge cu putin ou batut.
  • Dam tava la cuptor, la 180 de grade, pana se incheaga compozitia, aproximativ 50 - 60 de minute. Nu va spun ce frumos miroase in bucatarie in timp ce se coace quiche-ul, trebuie testat .
  • Quiche-ul se serveste cald si poate fi un praz sau un mic dejun satios, cu aproximativ 200 calorii la 100 de grame.


Comentarii:

constanta_s2014
constanta_s2014, 18/12/2018

Quiche-ul nu se face cu aluat de foitaj ci cu aluat fraged, cu aluat de tarta facut din ou, unt si faina.

(1) (0) Abuz
11/06/2012

Este absolut delicioooos! si usor de facut

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Broccoli – un superstar nutritional!Broccoli – un superstar nutritional!12 + 1 retete cu Broccoli12 + 1 retete cu Broccoli

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: