Petitchef

Quiche lorraine / alsacienne

Felul principal
2 porții
30 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
2 oua

50 g de smantana

30 ml lapte

300 g de sunca la alegere

100 g de ciuperci calite in ulei de masline

200 g branza la alegere

2 cepe verzi

sare, piper dupa gust

Preparare

  • Se amesteca, se toarna peste crusta coapta si racita, se presara cu parmezan si se da la cuptor la 175 grade pentru aprox 30-40 de minute sau pana toppingul e inchegat si rumenit.
  • Quiche e foarte bun cand e cald, dar e fabulos a doua zi cand simti cu adevarat toate aromele.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Quiche cu somon - rapid de facut
Quiche cu somon - rapid de facut
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Quiche cu oua si sunca
Quiche cu oua si sunca
6 porții
1h10m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Quiche cu branza de capra si spanac
Quiche cu branza de capra si spanac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Quiche lorraine
Quiche lorraine
10 porții
1 oră
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Quiche lorraine cu praz
Quiche lorraine cu praz
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Quiche lorraine pufoasa
Quiche lorraine pufoasa
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: