Petitchef

Rosii umplute

Felul principal
6 porții
25 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
rosii

crema philadelphia

branza sarata


ulei de masline

sare si piper

pt decor salata verde

Preparare

  • Rosiile se spala bine sub jetul de apa,se sterg si se taie pe jumatate. Le scobim cu o lingurita,presaram putina sare si la lasam pe un servetel ,cu gura in jos,sa lase sucul.
  • Intre timp pregatim crma ,amestecand crema cu branza sarata rasa ,cu putin ulei si fasii mici de busuioc,adaugam piper si daca necesita putina sare,
    Cu compozitia obtinuta umplem rosiile cu un poche de bucatarie sau cu lingurita,decoram cu frunze de busuioc,le asezam pe un pat de salata,si servim.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rosii cherry caramelizate
Rosii cherry caramelizate
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute cu doua creme/pomodorini alle due creme
Rosii umplute cu doua creme/pomodorini alle due creme
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rosii umplute cu orez
Rosii umplute cu orez
2 porții
1h5m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rosii uscate umplute cu sardine
Rosii uscate umplute cu sardine
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiOua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertOua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertSucul de rosii: 7 beneficii esentiale pentru sanatate si frumuseteSucul de rosii: 7 beneficii esentiale pentru sanatate si frumusete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: