Petitchef

Rulada cu spanac si porumb

Felul principal
6 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
o foaie aluat foietaj,

300 g spanac congelat,

o cutie mica de porumb,

150 g cascaval,

2 oua,


unt cat o nuca,

faina,

o lingura rasa cu mac,

sare,

piper.

Preparare

  • Spanacul dezghetat si ceapa taiate marunt se calesc in unt.Se lasa sa se raceasca si se adauga un ou si porumbul scurs de apa din conserva.
  • Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine. Intre timp lasam aluatul la dezghetat si apoi il intindem pe masa iar deasupra punem amestecul de mai sus cat mai uniform folosind o lingura.
  • Radem cascavalul si presaram deaspra amestecului de spanac si porumb. Se ruleaza. Ruloul se unge cu un ou batut si se presara cu seminte de mac. Asezam ruloul intr-o tava de chec tapetata cu hartie pergament si dam la cuptor pentru circa 20 minute.
  • Se scoate tava din cuptor, se lasa sa se raceasca si apoi se taie felii potrivite.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Galette cu spanac si branza de capra
Galette cu spanac si branza de capra
1 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Rulada de spanac cu sunca
Rulada de spanac cu sunca
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulada colorata cu spanac
Rulada colorata cu spanac
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulada colorata cu spanac
Rulada colorata cu spanac
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

De ce este siropul de porumb un indulcitor controversat?De ce este siropul de porumb un indulcitor controversat?Rulada - desertul rapidRulada - desertul rapidRulada cu carneRulada cu carne

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: