Petitchef

Rulouri de peste (merluciu) cu vinete

Felul principal
6 porții
30 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Pentru sos:

Preparare

  • Intr-o craticioara se pune untul,laptele,faina si se amesteca la foc mic pana se topeste untul si se leaga.Apoi se adauga galbenusul ,sare,piper dupa gust si se mai fierbe cca 1-2 minute.
  • Separat vinetele se spala,se taie capetele si se taie felii subtiri pe lungime.
  • Se prajesc sau se rumenesc pe gratar pe ambele parti si se lasa la scurs pe hartie absorbanta in cazul celor prajite.
  • Pestele se spala,se taie bucati si se condimenteaza dupa gust.Bucatile de peste se pot pregati prajite sau pe gratar,dupa care fiecare bucata de peste se infasoara in felii de vinete,se rade cascaval deasupra,se orneaza cu felii de rosie,se mai presara cascaval ras si se introduc putin la cuptor pentru gratinare. Se poate servi cu ardei iute si sos.


Poze

Rulouri de peste (merluciu) cu vinete
Rulouri de peste (merluciu) cu vinete - poza 2
Rulouri de peste (merluciu) cu vinete - poza 3
Rulouri de peste (merluciu) cu vinete - poza 4
Rulouri de peste (merluciu) cu vinete - poza 5
Rulouri de peste (merluciu) cu vinete - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

02/09/2016

Faina reteta. Eu as folosi si ceva usturoi, cat sa-i dea umpic de gust si inainte o palinca de prune!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecei cu sardine
Rulouri de dovlecei cu sardine
20 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează