Petitchef

Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartoi dulci

Felul principal
6 porții
10 min
40 min
Ușor
O reteta a la Gino D'Acampo. Mammma Miiiia!!!! Va marturisesc ca nu sunt un fan al carnii de pui si nici al branzei de capra dar preparate in felul asta sunt incredibile.

Ingrediente

Numarul de porții: 6
125g branza de capra

6 pulpe de pui dezosate

2 ardei kapia copti (eu am avut din aceia la borcan)

12 frunze de busuioc

2 catei de usturoi

sare si piper

12 scobitori

2 cartofi dulci (se mai numensc Yam sau sweet potatoes in limba engleza)

Preparare

  • Intindeti pulpele de pui pe o suprafata plana (cu pielea in jos) si presarati-le cu un praf de sare si piper.
    Asezati cate doua frunze de busuioc pe fiecare pulpa de pui.
  • Sfaramati usturoiul si amestecati-l cu branza de capra.
    Impartiti branza in 6 parti egale si asezati-le peste fiecare pulpa de pui.
  • Taiati ardeii copti in felii de marime potrivita si puneti cate 2-3 felii peste fiecare pulpita.
  • Rulati pulpele de pui si infigeti scobitorile in pui la fiecare capat in asa fel incat sa formati un buzunar. Puneti puiul intr-o tava de cuptor (cu pielea in sus, eu am folosit pulpe fara piele) si presarati un praf de sare si piper.
  • Spalati cartofii bine, taiatii in bucati potrivite si punetii intr-o tava cu putin ulei si un praf de sare.
  • Puneti in cuptorul preincalzit la 180C/gaz 4 pentru 40 de minute sau pana ce cartofii sunt copti si puiul este gatit.
    POFTA BUNA!!!

Poze

Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartoi dulci, poza 1Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartoi dulci, poza 2Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartoi dulci, poza 3



Comentarii:

08/01/2015

Ce pofta imi face!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/01/2015

Par gustoase

(0) (0) Abuz
mihut, 08/01/2015

Banuiesc ca in tava ati pus foaie de copt sau ati uns-o cu ulei ori unt, si pulpele s-au copt in sucul propriu scurs din carne. am sa o incerc si eu. sigur merge cu un vin alb demisec.

(0) (0) Abuz
corina_d2014_1
corina_d2014_1, 08/01/2015

Cred ca e foarte gustoasa, dar mai greu de preparat

(0) (0) Abuz
08/01/2015

Buna reteta,dar in tava nu pui nici un lichid?-vin, bere, apa?-prea sec

(0) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 08/01/2015

Atata mnca pentru o reteta neaspectoasa! ce e cu culoarea aia rosie a puiului?va face vreun pic de pofta?

(0) (0) Abuz
09/01/2013

Bune.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din piept de pui
Rulouri din piept de pui
8 porții
25 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Rulouri din pulpe de pui cu sote de morcovi
Rulouri din pulpe de pui cu sote de morcovi
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTorturile – bijuterii dulci, pline de culoare!Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: