Petitchef

Rulouri din vitel impachetate in prosciutto

Felul principal
2 porții
20 min
50 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
400 gr. vitel

4 felii de prosciutto

ciuperci taiate din conserva

1 buc morcov mic

1-2 buc. castraveti murati

1/2 ardei rosu

1 lingura de mustar

sare, piper, boia

2 oua fierte

patrunjel verde tocat marunt

Preparare

  • Taiem bucata de vitel astfel ca sa obtinem doua felii ca de sniter. Aceste se uniformizeaza prin batere. Ca sa nu se distruga textura carni, se aseaza o folie de plastic peste carne si apoi se bate. Ouale se fierb tare. Morcovul, ardeiul rosu si castraveti se taie fasi subtiri.

    Pe o folie de aluniniu unsa cu margarina, se aseaza alaturi doua fasii de prosciutto. Peste ele, in sens invers, se aseaza felia de vitel si la incepe asezarea compozitiei. Se intinde intai mustarul peste carne, apoi se presara salvia si condimentele. Se continua asezarea ciupercilor, fasiilor de morcov, ardei, castravete, si ouale taiate in sferturi. Sarea, piperul si boiaua se adauga dupa gust.

    Rulam intai felia de vitel si apoi o imbracam in feliile de prosciutto. Prindem ruloul cu scobitori. Inainte de a da la cuptor se prajesc in putin ulei, pentru a obtine o crusta. Se da apoi la cuptor, cca. 50 min. La inceput acoperin tava cu o folie de aluminiu, dupa care o scoatem. Se serveste cu un pilaf sau orice garnitura doriti.
    Pofta buna!

Poze

Rulouri din vitel impachetate in prosciutto, poza 1Rulouri din vitel impachetate in prosciutto, poza 2Rulouri din vitel impachetate in prosciutto, poza 3


Comentarii:

21/01/2014

Foarte gustos! O sa fac cu prima ocazie.

(0) (0) Abuz
19/01/2014

F.bun,arata super

(0) (0) Abuz
19/01/2014

Bun bun

(0) (0) Abuz
18/01/2014

Super

(0) (0) Abuz
18/01/2014

Excelent!

(0) (0) Abuz
13/10/2013

Copy -paste

(0) (0) Abuz
aisaila
aisaila, 10/04/2010

Pacat ca nu ne spui o reteta facuta de tine! Nu are importanta de unde este reteta, de unde ai luat-o, dar sa iei si poza de acolo mi se pare cam mult!
Pacat ca unii din noi nu stim decit copy-paste!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu sunca presata/girelle con prosciutto cotto
Rulouri cu sunca presata/girelle con prosciutto cotto
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulouri cu legune si ciuperci
Rulouri cu legune si ciuperci
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulouri din pulpe de pui cu sote de morcovi
Rulouri din pulpe de pui cu sote de morcovi
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Mini rulouri pantera roz
Mini rulouri pantera roz
9 porții
1h42m
Ușor
3.8 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Prosciutto di Parma – produs italian de inalta calitateProsciutto di Parma – produs italian de inalta calitateProsciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasicaProsciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasica

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: