Petitchef

Saci rodopenesc

Felul principal
2 porții
3 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se taie carne cuburi si se prajeste in ulei cand carnea este pe jumatate gata se adauga legumele cere se calesc cu carnea pana totul prinde o culoare aurie se stinge cu vinul si o jumatate de cana de supa se mai lasa pe foc pana scade cam la trei sferturu se serveste pe farfurie incinsa termo rezistenta cu patrunjelul tocat presarat peste

Întrebări:




Comentarii:

12/10/2011

E misto am incercat-o

(0) (0) Abuz
sorechin62
sorechin62, 10/04/2010

Excelenta reteta va multumim

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pane de carne si ficatei cu legume si mere la cuptor
Pane de carne si ficatei cu legume si mere la cuptor
3 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Varza de bruxelles cu jambon si bacon
Varza de bruxelles cu jambon si bacon
8 porții
1 oră
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Terina cu vita, pui si caise
Terina cu vita, pui si caise
8 porții
2 h 20 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Crochete braziliene
Crochete braziliene
4 porții
1 h 45 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei