Mergem in Italia pentru o salata florentina cu arome insorite. Gustati aceasta salata „Panzanella” cunoscuta si sub numele de „Panmolle”.
Este o salata simpla, compusa in principal din paine si roșii, ceapa rosie si bineinteles: parmezan!
V-am facut pofta?
* Puteti adapta cantitatile in functie de gusturile dvs. :-)
* Noi am folosit paine de secara feliată pe care am taiat-o in cuburi, pentru ca este o paine destul de compacta si usor de taiat. Puteti utiliza si alte tipuri de paine.
* Puteti sa prajiti painea sau sa puneti crutoane, daca preferați.
* Reteta traditionala contine uneori si castraveți sau ardei, asa ca o puteti adapta in functie de gusturile dvs!
Poze
Întrebări:
Comentarii:
G
gabriela_p2014_1,
03/08/2023
Super buna! Simpla si usoara de vara! Multumesc pentru inspiratie!
Se folosește pâine înmuiată în apă rece și stoarsă bine. Se numea,,mâncarea săracului ''. Se dă la rece și chiar e bună. Dar cred că merge și cu cubulețe de pâine!
Comentarii:
Super buna! Simpla si usoara de vara! Multumesc pentru inspiratie!
Se folosește pâine înmuiată în apă rece și stoarsă bine. Se numea,,mâncarea săracului ''. Se dă la rece și chiar e bună. Dar cred că merge și cu cubulețe de pâine!
Parmezan fasiii sau ras?
Unde e iaurtul?
Asta nu este reteta. Intra la categoria "am facut si eu ceva cu ce mai era prin casa".