Petitchef

Salata caesar

Felul principal
2 porții
2 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
400 g piept de pui

1 salata verde


50 g iaurt

1 lingurita mustar Dijon

o mana crutoane de paine

sare si piper

Preparare

  • Frigem pieptul de pui pe gratar.Spalam frunzele de salata le rupem si le punem intr-un bol.
    Adaugam pieptul de pui taiat fasii.
  • Intr-un bol separat,amestecam iaurtul,mustarul si adaugam sare si piper dupa gust.Turnam sosu peste salata si presaram cascavalul ras.Adaugam rutoanele de paine si servim.




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Delicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icre

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: