Petitchef

Salata de andive cu nuci si curmale uscate

Felul principal
4 porții
12 min
6 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se incinge cuptorul la 180 °C.Se intind miejii de nuca pe o tava si se prajesc circa 5-6 minute. Dupa ce s-au racit se freaca cu un prosop, ca sa se indeparteze o parte din coji. Nu insistati prea mult, curatati doar ce se decojeste usor.
  • Se taie curmalele cubulete mici. Se pun apoi in otet impreuna cu ceapa si stafidele si se lasa la inmuiat 20 de minute. Se adauga apoi uleiul si se amsteca bine. Se asezoneaza cu sare si piper.
  • Intre timp se curata andivele de frunzele exterioare, se indeparteaza cotorul si se desfac in foi. Se pun in apa rece cateva minute, apoi se scurg bine si se sterg prin tamponare cu prosoape de hartie.
  • Se amesteca apoi andivele cu miejii de nuca si patrunjelul tocat. Se adauga dressingul, se amesteca si se serveste salata imediat.


Întrebări:




Comentarii:

nastasia, 14/02/2015

Minunata !!!

(0) (0) Abuz
12/04/2014

Excelenta!!!a avut mare trecere

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează