Petitchef

Salata de fasole uscata

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
combin culorile boabelor de fasole(boabe albe,maro,pestrite)



castraveciori murati

gogosari acri

ceapa uscata sau ceapa verde


zeama de lamaie

sare,piper

Preparare

  • Boabele de fasole fiind din mai multe soiuri se vor fierbe separat.Se fierb bine,dar sa ramana bobul intreg.Se limpezeste cu apa calda si se lasa sa se scurga bine.
  • Separat telina si morcovul se vor da pe razatoarea mica,castraveciorii,gogosarii taiati cubulete,ceapa taiata pestisori(puteti sa o frecati cu sare,spalata si stoarsa),usturoiul pisat si maioneza dupa gust.
  • Se potriveste de sare,piper,zeama de lamaie si se amesteca cu boabele de fasole.Se serveste rece ca atare sau garnitura la preparate din carne.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Salata de fasole boabe in ardei
Salata de fasole boabe in ardei
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salata de fasole in culori cu peste afumat
Salata de fasole in culori cu peste afumat
4 porții
1h20m
Foarte ușor
2.7 / 5
Rețetă Salata de post cu fasole rosie
Salata de post cu fasole rosie
4 porții
20 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Salata Caesar - irezistibila
Salata Caesar - irezistibila
2 porții
1h5m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Delicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icre

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: