Petitchef

Salata de sfecla rosie

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
2-3 sfecle rosii mari


ulei


sare

Preparare

  • Se curata sfecla, se taie in doua, se pune in oala la fiert cu apa rece, se fierbe cam 2-2 si 1/2 ore, se scurge de apa, se lasa sa se raceasca, apoi se da pe razatoarea cu gauri mari.
  • Cand terminat de ras o amestecam cu hrean ras pe razatoarea cu gauri mici, punem ulei, otet si sare dupa gust.
  • O folosim ca garnitura la friptura de pui, porc, vita. Se poate pune in borcane de 800g si tine la frigider si 2 saptamani.

Întrebări:




Comentarii:

24/06/2012

Foarte buna si sanatoasa

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de sfecla rosie
Salata de sfecla rosie
4 porții
15 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Salata de sfecla rosie cu usturoi
Salata de sfecla rosie cu usturoi
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de sfecla rosie
Salata de sfecla rosie
8 porții
1h30m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salata Panzanella - Salata italiana
Salata Panzanella - Salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei