Petitchef

Salata de sfecla rosie

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
sau

Ingrediente

2 porții
- 2-3 sfecle rosii mari


- ulei


- sare

Preparare

Etapa 1

Se curata sfecla, se taie in doua, se pune in oala la fiert cu apa rece, se fierbe cam 2-2 si 1/2 ore, se scurge de apa, se lasa sa se raceasca, apoi se da pe razatoarea cu gauri mari.

Etapa 2

Cand terminat de ras o amestecam cu hrean ras pe razatoarea cu gauri mici, punem ulei, otet si sare dupa gust.

Etapa 3

O folosim ca garnitura la friptura de pui, porc, vita. Se poate pune in borcane de 800g si tine la frigider si 2 saptamani.




Comentarii:

24/06/2012

Foarte buna si sanatoasa

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiRasfat dulce de Valentine’s Day sau de DragobeteRasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: