Petitchef

Saramura de pui

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se taie pulpele in 2,se spala si se prajesc in ulei incins alaturi de cele 2 rosii.
  • Dupa ce s-au prajit(nu rau),se pun intr-o oala cu 2 l apa clocotita,se spumuiesc bine,se add putina sare,apoi se acopera cu capacul si se lasa sa fiarba la foc incet cca15-20 min(incercati carnea cu furculita).
  • Separat se coc 4 ardei grasi si se add in ultimele 2 clocote(sa-si lase gustul),apoi se ia oala de pe foc si se add usturoiul pisat ,1lingura vegeta si patrunjelul tocat!

Rețete inrudite

YouTube

Poze

SARAMURA DE PUI, poza 1
SARAMURA DE PUI, poza 2
SARAMURA DE PUI, poza 3
SARAMURA DE PUI, poza 4
SARAMURA DE PUI, poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Saramura de pui
Saramura de pui
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Saramura de pui
Saramura de pui
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Saramura de crap
Saramura de crap
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: