Pieptul de pui taiat bucati potrivite, il condimentam si il prajim pe gratar, iar cand e gata il taiem fasii. Cartofii ii prajim cum preferam, in mai mult sau mai putin ulei. Pregatim toate legumele: tocam varza marunt si amestecam cu putina sare, tocam ceapa si ardeii iuti, iar castravetii murati ii taiem fasii.
Sosul se face amestecand iaurtul cu mustarul, pudra de sofran si usturoiul pisat.Pe o farfurie asezam lipia, o ungem cu sosul de mustar si ketchup, asezam fasii de carne, cartofi prajiti, varza, ceapa, rondele de ardei iute, castraveti murati si cateva frunze de patrunjel.
Si acum urmeaza partea cea mai distractiva, rularea shaormei, care reuseste mai mult sau mai putin in functie de tehnica si experienta.
Oricum, invelim partea de jos in folie de aluminiu, ca sa nu riscam sa pierdem vreun pic de shaorma.
O shaorma home made, are undeva in jur de 450 de calorii, numai bine pentru un pranz sanatos. Si asa a intrat shaorma in clubul mancarurilor sanatoase.