Petitchef

Snitel de pui cu piure

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
un piept de pui

2 oua

faina

pesmet


sare

piper

boia iute/dulce


pt piure:


unt



sare

piper

2 oua fierte

Preparare

  • Se taie peitul de pui in felii nu foarte subtiri. Se bat usor doar pe o parte.
  • Le condimentam, dupa care le dam prin ouale batute, apoi prin faina, iar prin ou si la sfarsit prin pesmet.
  • Intr-o tigaie punem ulei, dupa ce s-a incins uleiul punem snitelele, sunt gata cand sunt rumenite pe ambele parti si capata o culoare aurie.
  • Le scoatem pe un servetel pt a absorbii surplusul de ulei.
  • Pregatim piureul:
    Punem cartofii la fiert, taiati cubulete. Intre timp punem si ouale la fiert.
  • Dupa ce au fiert cartofii ii pasam, adaugam branza rasa dupa gustul fiecaruia, ouale pasate cu fursculita, untul si laptele, amestecam bine si servim alaturi de snitele.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Snitel kievskaia de pui cu cartofi prajiti la cuptor.
Snitel kievskaia de pui cu cartofi prajiti la cuptor.
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Snitel din piept de pui cu piure de cartofi
Snitel din piept de pui cu piure de cartofi
2 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
4 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.