Petitchef

Snitel umplut

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Snitelele se bat bine, se fac cu sare si piper si apoi se ung cu mustar. Se aseaza felia de muschi apoi cea de cascaval si se ruleaza snitelul ca la sarmale.Se fixeaza cu scobitoarea.
  • Se bat bine aouale. Snitelele umplute se trec prin faina , ou si pesmet.
  • Se prajesc in uleiul incins sau se pun in punga Knorr la cuptor. Se servesc cu cartofi copti la cuptor si cu salata.


Întrebări:




Comentarii:

07/03/2013

Delicios!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dovleac umplut cu quinoa si rodie
Dovleac umplut cu quinoa si rodie
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cheese sticks
Cheese sticks
6 porții
44 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Boxty - clatite irlandeze din cartofi
Boxty - clatite irlandeze din cartofi
8 porții
31 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ce stiti si ce nu stiti despre Snitel? Ce stiti si ce nu stiti despre Snitel?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează