Petitchef

Snitele

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri. Intr-o farfurie se pune faina, intr-un castron se bat cele 2 oua, iar in alta farfurie se pune pesmetul amestecat cu susanul.
  • Se iau pe rand feliile de carne peste care se presara sare si piper (dupa gust) si se dau in ordine prin: faina, oul batut si apoi prin pesmet. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, la foc mediu.
  • Cand uleiul este incins se pun snitzelele la prajit pana capata o culoare aurie-maronie si atunci se intorc pentru a se praji pe ambele parti.
  • Cand s-au prajit se scot pe o farfurie pe care s-a pus un prosop de hartie si se lasa cateva minute sa se scurga uleiul. Se servesc calde sau reci cu piure, cartofi natur, orez etc.

Poze

Snitele, poza 1
Snitele, poza 2
Snitele, poza 3
Snitele, poza 4

Întrebări:




Comentarii:

12/02/2015

Eu incerc sa fac azi (pipapo) cta :D

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/03/2014

Deliciossssssss :)

(0) (0) Abuz
22/03/2013

Simplu si gustos

(0) (0) Abuz
12/11/2012

Si eu fac astazi...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Snitele de pui in aluat de bere
Snitele de pui in aluat de bere
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Snitele din piept de pui
Snitele din piept de pui
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Snitele pin piept de pui pane
Snitele pin piept de pui pane
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Bradut cu tapenade
Bradut cu tapenade
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Falafel din cartofi dulci
Falafel din cartofi dulci
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Braduti cu somon
Braduti cu somon
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.