Petitchef

Sos bechamel

Felul principal
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 linguri de faina,

350 ml lapte,

4 linguri de unt,

nucsoara rasa,

sare, piper,

putin parmezan ras,

Preparare

  • Dar si niste branza de burduf pe care o aveam uitata intr-un borcan in frigider.
  • A topit untul apoi am pus faina si am tot invartit fara sa las faina sa devina maronie.
  • Dupa aceea am turnat laptele cate putin, amestecand des, iar la urma am pus parmezanul ras si branza de burduf, apoi nucsoara, sarea si piperul.
  • Sosul meu a avut consistenta unei smantani grase, dar in mod normal poate fi facut mai subtire.
  • Acest sos este cel mai des folosit in bucatarie, mai ales in varianta lui adaptata, cu apa in loc de lapte.



Comentarii:

08/01/2014

Buuun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Toast cu pesto si parmezan
Toast cu pesto si parmezan
12 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
6 porții
1h35m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Sos bechamel
Sos bechamel
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Sos bechamel
Sos bechamel
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Sos de mere fara foc (raw)
Sos de mere fara foc (raw)
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiSriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: