Petitchef

Sos de fasole si rosii uscate la soare

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Fasolea se spala si se scurge bine apoi se mixeaza intr-un blender impreuna cu restul ingredientelor.
  • Sosul obtinut se poate pastra intr-un borcan inchis ermetic la frigider pana la 2 zile.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sos de rosii italian
Sos de rosii italian
4 porții
50 min
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Sos de rosii
Sos de rosii
6 porții
40 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Sos / dip din ardei cu rosii
Sos / dip din ardei cu rosii
2 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos Mousseline
Sos Mousseline
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei