Petitchef

Sos de perisoare cu taitei scurti

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
0,400-0,500 g carne tocata,

1 ou,

1 lingura faina,

2 lingurite gris,

1legatura patrunjel verde,

cateva crengute de marar verde,

1 mana defrunze ceapa verde,

50 ml ulei,

2 lingurite boia,

sare,

piper,

1 frunzadafin, apa.


Pt diresatura:

1 lingura faina alba,

1 cana de bulion.


Pt garnitura:

1/2 punga taitei scurti. Se obtin 4-5 portii.

Preparare

  • Perisoare:
    Intrun vas, amestecam carnea cu oul,piper, sare, marar si patrunjel verde taiat marunt, faina sigrisul, omogenizam bine, dam deoparte.
  • Separat intrun cratit punem uleiul la incins, adaugam ceapa verdetaiata marunt, calim putin, adaugam boia si imediat 1 cana apa, lasamsa dea in clocot, apoi adaugam perisoarele formate din amesteculpregatit pt perisoare si frunza de dafin.
  • Fierbem la foc potrivit cam25 minute, potrivim de sare, piper si dregem cu 1 lingura de fainaamestecata cu bulion pe care o adaugam incratitul cu perisoare, lasam sa se ingroase putin, stingem focul sipresaram verdeata tocata.
D Dulcesarat





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Sos pentru spaghete cu carne tocata
Sos pentru spaghete cu carne tocata
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Sos gribiche
Sos gribiche
4 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Sos bolognese
Sos bolognese
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos Mousseline
Sos Mousseline
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.