Petitchef

Souvlaki

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 piept de pui,curatat si taiat cuburi.


Marinata:

2 linguri usturoi pisat

1 lingura suc de lamaie proaspat stors

1 lingura ulei de masline extra virgin

1/2 lingurita oregano

sare

piper

Preparare

  • Se marineaza carnea de pui cu toate ingredientele cel putin 2 ore. Se aseaza pe betele pentru frigarui.
  • Se tin deasupra flacarii de la aragaz. Se tin pana pieptul de pui nu mai e roz,daca il tineti prea mult se intareste,daca il tineti numai cat s-a albit carnea si e facuta iese moale.
  • Grija sa fie gatit destul,ca sa nu mancati crud.
  • Se serveste cu un orez grecesc si cu sos tzatziki.

Poze

Souvlaki, poza 1Souvlaki, poza 2Souvlaki, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Humus din linte rosie
Humus din linte rosie
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chow mein
Chow mein
4 porții
1h30m
Ușor
4 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Souvlaki a la jamie oliver
Souvlaki a la jamie oliver
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pastrama de pui cu sos de branza
Pastrama de pui cu sos de branza
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Paste cu piept de pui
Paste cu piept de pui
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: