A tocat ceapa si usturoiul si le-am calit in putin unt.A adaugat carnea pe care am calit-o pana s-a 'mazarit'.A pus sarea, piperul si optional putin chilli.
Cand a fost si carnea gata am turnat vinul.Va spuneam sa folositi vin demidulce sau dulce deoarece un vin sec in combinatie cu bulionul sau sucul de rosii face sosul putin acrisor.Asta a patit si e deoarece singurul vin care l-a avut a fost unul sec dar am adaugat putin zahar.
Dupa ce a scazut putin vinul a adaugat sucul de rosii si a lasat sa scada la foc mic pentru 45 de minute.
Intre timp a pus apa cu sare la fiert pentru paste si cand clocotea am adaugat spaghetele pentru vreo 10 minute.E le tin mai mult decat scrie pe pachet, mai ales la reteta aceasta .
Dupa ce a scurs pastele bine a pus sosul deasupra si a ras putin cascaval.As fi pus si putin busuioc numai ca proaspat bineinteles ca nu aveam iar cel la plic nu mai avea nici o aroma.
Comentarii:
Da e bunaaaaaaaaaaa!
Super bun!!!!
Hmmm mai multe variante de a face spaghete nu stiu dupa care sa ma iau:))))
Imi place mult reteta asta
Vin alb cu carne rosie ........mai ai de invatat
Excelent