Petitchef

Sup crema de legume

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4




100 g fasole verde,

1 legatura de patrunjel verde.

Preparare

  • Legumele se curata, se spala, si se toaca marunt.
  • Se pun la fiert in 2 litri de apa.
  • Cand sunt gata , se scot si se strecoara. Se piseaza .
  • Crema obtinuta se pune din nou la fiert, diluandu-se cu 2 cani din apa in care au fiert.
  • Se condimenteaza dupa gust si se adauga patrunjel tocat.
  • Servim fierbinte cu crutoane.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa crema de usturoi cu legume
Supa crema de usturoi cu legume
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Supa crema de legume
Supa crema de legume
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa crema de legume
Supa crema de legume
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarRatatouille - Un amestec impetuos legumeRatatouille - Un amestec impetuos legume5 legume cu mai putin de 10 calorii5 legume cu mai putin de 10 caloriiCum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: