Petitchef

Supa crema de ceapa

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
  • (4.00/5 - 4 voturi)
 
Foto web
Ingrediente

5-6 cepe mari
5 felii paine prajita
100 gr. unt
4 linguri de ulei
200 ml. de smantana
sare/piper alb


Preparare

Se curata ceapa si se taie in bucati potrivite si se pune la calit cu ulei si unt si se lasa la pra

Ingrediente

Numarul de porții: 4
5-6 cepe mari

5 felii paine prajita

100 g. unt

4 linguri de ulei

200 ml. de smantana

sare/piper alb

Preparare

  • Se curata ceapa si se taie in bucati potrivite si se pune la calit cu ulei si unt si se lasa la prajit la foc mic sa se inmoaie bine si sa iasa zaharul din ceapa.
  • Cand este gata ,se pune painea prajita rupta in bucati si se acopera cu apa dupa care se fierbe cam 30 minute.
  • Se gusta de sare se condimenteaza cu piper alb si se mixeaza cu mixerul pana devine crema. Daca este prea groasa se poate dilua cu apa.
  • La sfarsit se pune smantana si se amesteca iar .Se mai da cateva clocote si se opreste focul .




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Supa crema - colectie de reteteSupa crema - colectie de retete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: