Se incinge cuptorul la 200C dovleacul si usturoiul se aseaza intr-o tava, se stropesc cu 2 linguri de ulei si se dau la cuptor pt 30 de minute.
Intre timp, ceapa si telina se prajesc intr-o cratita, in celelalte 2 linguri de ulei, aproximmativ 10 minute se adauga orezul si supa si se lasa la fiert alte 15-20 de minute, pana ce orezul este fiert.
Dovleacul si usturoiul copt, se zdrobesc cu o furculita si se adauga in supa se fierbe totul alte 10 minute, apoi se trage de pe foc se mixeaza cu blenderul manual, pt a transforma totul in crema se presara cu patrunjel verde tocat.
Chipsuri de parmezan: 125 g parmezan dat pe razatoare se repartizeaza, pe tava asternuta uc ghartie de pergmanet, in gramajoare cat o lingura se presara cu boia de ardei si seminte de fenicul.
Se coc 3-4 minute in cuptorul incins la 200C, pana se rumenesc delicat se lasa deoparte 1 minut apoi se ruleaza pe un rolou de patiserie si se lasa acolo pana se racesc complet .
Comentarii:
Interesanta supa ,cred ca este buna dupa cum arata ,am s-o incerc si eu.Nicol Gera Germania.
:)