Supa-crema de dovleac cu sherry

(4.46/5 - 86 voturi)
5 comentarii


Ingrediente:

2 linguri ulei de masline
1 ceapa mare, tocata
4 linguri sherry
1 kg dovleac, decojit si curatat de seminte
600 ml zeama de supa de legume

Preparare:

Intr-o cratita, caleste ceapa in uleiul de masline pana cand se inmoaie.Adauga 4 linguri sherry si dovleacul taiat cubulete si caleste-le 1-2 minute.Toarna zeama de supa, acopera cratita si lasa totul sa fiarba 20-30 minute pana cand dovleacul s-a inmuiat.
Toarna amestecul intr-un blender si paseaza-l pana se obtine o crema fina.Serveste supa presarata cu putin patrunjel proaspat alaturi de crutoane de paine.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5
Postat 01/06/2015, 15:27

Daca nu avem "zeama de supa de legume", putem folosi doar supa de legume simpla?

(0) (0) Abuz
3 / 5
Postat 04/12/2012, 14:33

Eu o fac cu balsamic

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 01/06/2015, 21:39

Gustoasa,buna

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 26/06/2013, 19:19

Excelent !!!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 26/12/2012, 17:08

Super

(0) (0) Abuz

Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!O aromă intensă de cafeaO aromă intensă de cafea

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Notificări
Pentru a nu pierde nimic de pe Petitchef, activați notificările.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale