Petitchef

Supa-crema de dovleac cu sherry

Felul principal
4 porții
10 min
30 min
Foarte ușor
sau

Ingrediente

4 porții
2 linguri ulei de masline

1 ceapa mare, tocata

4 linguri sherry

1 kg dovleac, decojit si curatat de seminte

600 ml zeama de supa de legume

Preparare

Intr-o cratita, caleste ceapa in uleiul de masline pana cand se inmoaie.Adauga 4 linguri sherry si dovleacul taiat cubulete si caleste-le 1-2 minute.Toarna zeama de supa, acopera cratita si lasa totul sa fiarba 20-30 minute pana cand dovleacul s-a inmuiat.
Toarna amestecul intr-un blender si paseaza-l pana se obtine o crema fina.Serveste supa presarata cu putin patrunjel proaspat alaturi de crutoane de paine.




Comentarii:

01/06/2015

Daca nu avem "zeama de supa de legume", putem folosi doar supa de legume simpla?

(0) (0) Abuz
04/12/2012

Eu o fac cu balsamic

(0) (0) Abuz
01/06/2015

Gustoasa,buna

(0) (0) Abuz
26/06/2013

Excelent !!!

(0) (0) Abuz
26/12/2012

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!O aromă intensă de cafeaO aromă intensă de cafea

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: