Petitchef

Supa crema de legume

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2



1 telina mica

1 lingura ulei de masline

sare

Preparare

  • Legumele se fierb intregi.Cand sunt gata se pun in vasul de la blender, dar se pastreaza zeama in care au fiert. Pasam cartofii cu ceapa si morcovul cu telina.
  • Punem din nou pe foc, amestecand cu zeama in care au fiert, dar sa ramana destul de groasa compozitia. Se potriveste gustul de sare si se adauga si uleiul de masline.
  • In functie de forma bolului in care vom servi supa, se decupeaza un sablon. Se toarna supa pe fiecare parte a sablonului.Se scoate sablonul cu grija, apoi se presara cu patrunjel.

Poze

Supa crema de legume, poza 1
Supa crema de legume, poza 2
Supa crema de legume, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

Chris, 13/04/2019

Sablon? Ce este? Si ce are cu supa!!!!

(0) (0) Abuz
John_, 08/05/2018

Tare chestia aia cu sablonul! Deci supa sa fie ca o mamaliga, ca alfel se duce naibii de sablon.

(0) (0) Abuz
26/03/2012

.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa crema de usturoi cu legume
Supa crema de usturoi cu legume
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Supa crema de legume
Supa crema de legume
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Supa crema de iarna cu legume - de post
Supa crema de iarna cu legume - de post
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.