Petitchef

Supa de ceapa

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
500 g ceapa

2 linguri unt

1 litru supa

50 ml vin alb

o crenguta cimbru

sare , piper

Preparare

  • Ceapa curatata si spalata se taie solzisori si se prajeste in unt pana devine aurie, apoi se stinge cu supa , se pune crenguta de cimbru , sare ,piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana e fiarta ceapa.
  • La final se adauga vinul. sevit in "farfurii " de paine. Ca si la vasele normale ras cascaval in supa si dat la cuptor pana s-a topit cascavalul.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa frantuzeasca de ceapa
Supa frantuzeasca de ceapa
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Supa de ceapa
Supa de ceapa
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Supa de ceapa - onion soup
Supa de ceapa - onion soup
6 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Ceapa - istorie si curiozitatiCeapa - istorie si curiozitati

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: