Petitchef

Supa de conopida si ghimbir

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 linguri ulei rapita,

1 ceapa mare,

1 conopida mare,

¼ cana ghimbir proaspat razuit,

2 lingurite coaja rasa portocala,

1 lingurita ghimbir pudra,

1 lingurita sare,

4 cani supa vegetala,

2 cani iaurt degresat,

2 linguri miere.

Preparare

  • Ceapa tocata se caleste in ulei de rapita. Se adauga conopida desfacuta in buchetele si ghimbirul proaspat.
  • Dupa 2 minute se adauga coaja de portocala, ghimbirul pudra si sarea.
  • Se toarna supa si se lasa sa fiarba la foc mic circa 30 de minute.
  • Se paseaza totul cu ajutorul unui blender si se pune inapoi pe foc. Se adauga iaurtul si mierea, se amesteca bine si se serveste.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa de conopida
Supa de conopida
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de porumb cu conopida
Supa de porumb cu conopida
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa crema de conopida
Supa crema de conopida
5 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!9 lucruri pe care trebuie sa le stiti despre ghimbir9 lucruri pe care trebuie sa le stiti despre ghimbirGazpacho sau supa-salataGazpacho sau supa-salata

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: