Petitchef

Supa de dovleac (buttersquash soup)

Felul principal
6 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
cam 1 kg pulpa de dovleac

1 l supa baza de pui/vita

2 cepe, tocate

15 g unt

2 lingurite nucsoara macinata

1 1/2 lingurite piper macinat

sare dupa gust

Preparare

  • Taie cubulete nu prea mici pulpa de dovleac.Incalzeste untul intr-o oala si caleste putin ceapa. Adauga dovleacul si caleste putin.
  • Pune supa de pui, 1 lingurita de sare, nucsoara si lasa sa fiarba la foc mic pana ce dovleacul e moale.Cu un blender vertical paseaza bine supa.
  • Pune-o din nou la fiert.Daca supa ti se pare prea groasa, pune apa. Fierbe 2-3 minute. Adauga piperul. Gusta si potriveste de sare- piper- nucsoara. Serveste supa alaturi de crutoane sau , ca americanii cu cornbread.
C Cooking with my soul





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa de dovleac (pumpkin soup)
Supa de dovleac (pumpkin soup)
4 porții
50 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Supa de dovleac
Supa de dovleac
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac cu ghimbir
Supa crema de dovleac cu ghimbir
4 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Gazpacho sau supa-salataGazpacho sau supa-salata

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: