Petitchef

Supa de fasole boabe

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
7-800 g boabe de fasole



1 buc telina


ardei gras verde si rosu

rosii - 3 bucati

1 foaie de dafin

1 praf de boia dulce

leustean, patrunjel, tarhon

Preparare

  • Spalat fasolea si lasat peste noapte in apa, sa se umfle.Pus apa la fiert, multa apa, pus fasolea la fiert, schimbat 2 ape, apoi inceput sa adaug legumele, morcovul, telina, pastarnacul, pus si foaia de dafin si lasat sa fiarba.
  • Separat calit ceapa putin, si adaugat bulion si boia. Pus la fiert si ardeiul gras, apoi rosiile curatate de coaja si maruntite, iar la sfarsit prajeala de ceapa cu bulion. Pus verdeata si oprit.

Întrebări:




Comentarii:

10/07/2015

Simpla, rapida, delicioasa !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/01/2015

Ori postezi reteta de iahnie,fasole batutasau de supa ?!! Ce sa inteleaga omul din amestecu tau ???

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
byanca_a2014
byanca_a2014, 28/01/2014

F gustoasa....prefer supele si mai putin ciorbele....

(0) (1) Abuz
11/11/2013

Ok

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa crema de fasole
Supa crema de fasole
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Supa de fasole uscata
Supa de fasole uscata
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de fasole verde a la tunde
Supa de fasole verde a la tunde
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: