Petitchef

Supa de fasole uscata

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
300 g fasole uscata


o legatura ceapa verde

un ardei gras


o albitura

3 felii de telina

o rosie mare

2-3 linguri ulei

sare,piper ,cimbru

patrunjel verde

Preparare

  • Fasolea se alege,se spala,se lasa cateva ore la inmuiat, dupa care se va opari schimbandu-se de doua-trei ori apa.
  • In ultima apa alaturi de fasole se adauga la fiert legumele taiate fideluta sau tocate marunt.Se poate folosi si oala sub presiune.
  • Cand sunt fierte se adauga rosia taiata feliute, ardeiul taiat cubulete,se sareaza si condimenteaza dupa gust,se adauga 2-3 linguri de ulei si se mai fierbe pana sunt fierte bine atat fasolea cat si zarzavatul.
  • La sfarsit se adauga verdeata tocata marunt si se opreste focul.

Poze

SUPA DE FASOLE USCATA, poza 1
SUPA DE FASOLE USCATA, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

22/04/2016

Traiasca fasolea ! E buna preparata dupa orice reteta.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/04/2016

Exista si pastai uscate, tu folosesti boabe, trebuia sa sprecifici!

(0) (0) Abuz
12/02/2014

Super buna!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa crema de fasole
Supa crema de fasole
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Supa de fasole boabe
Supa de fasole boabe
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole
Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: