Petitchef

Supa de pui cu paste margarita

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 pui intreg



-2 cartofi potriviti



1 bucata de praz

Preparare

  • Se curata puiul si se taie in bucati dupa care se pune la fiert cu apa rece si un praf de sare .Cand incepe sa fiarba ,se ia spuma de cate ori este necesar,Legumele se curata si se taie in bucati potrivite ,dupa care se pun la fiert .
  • Dupa o ora se scot si se strecoara bine supa.Daca este prea putina cantitate de lichid si avem nevoie de mai multa supa ,putem sa completam cu apa sau putem pune din nou puiul cu legumele la fiert inca 4 -5 clocote cu cantitatea de apa de care avem nevoie.
  • Se gusta de sare si se pune din nou la fiert .Cand incepe sa fiarba punem pastele si le lasam sa fiarba cam 10 minute ,amestecand sa nu se lipeasca ! Se presara verdeata tocata marunt .





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Supa cu capac de foietaj
Supa cu capac de foietaj
3 porții
1h30m
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Supa de pui cu taitei
Supa de pui cu taitei
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa de pui cu galuste de gris
Supa de pui cu galuste de gris
8 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa de pui cu gartene
Supa de pui cu gartene
1 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Vopsirea oualor de PasteVopsirea oualor de PasteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: