Petitchef

Supa de pui!

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
un piept de pui cu os




o telina potrivita


o mana de taitei cu ou (sau de casa is muuult muuult mai buni)

marar

patrunjel

piper/piper boabe

sare

condimente speciale pt supe

Preparare

  • Pieptul de pui se pune la fiert nu indepartati pielea
    adunati cu grija spuma, aveti grija sa nu de-a carnea in fiert pana nu adunati spuma.
  • Dupa ce carnea a fiert se scoate pe o farfurie, si se rupe in suvite sau taiati-l in bucati potrivite
    in zeama in care a fiert carnea se pune ceapa curatata, morcovii, telina si pastarnacul.
  • Intre timp, taiteii se fierb separat...se scurg si-i lasati sa astepte cand morcovii sunt pe jumatate fierti se adauga cartofii cand supa e gata se adauga taiteii fierti se sareaza, pipereaza dupa gust.
  • Buchetele de verdeata se taie arunt, se acopera oala cu un capac pt cateva minute asta e primul castron.




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteGazpacho sau supa-salataGazpacho sau supa-salata

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: