Petitchef

Supa de rosii cu radacinoase de iarna

Felul principal
6 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1 morcov mare


1/2 telina

1 radacina de patrunjel

1 ceapa mare

4 linguri ulei de masline

1 l suc de rosii

1,5 l apa

1 lingurita oregano uscat

1 mana de taietei de casa

sare dupa gust

Preparare

  • Curata toate legumele si taie-le julienne. Ceapa tai-o marunt.Intr-o oala de 3 l incalzeste uleiulPune ceapa si caleste-o putin. Adauga legumele si caleste-le si pe ele cam 5 minute. Ai grija sa nu se arda.
  • Pune apa, oregano si niste sare. Lasa la foc mare pana ce incepe sa fiarba.Fierbe la foc mic, acoperit, pana ce se inmoaie legumele (cam 15 minute). Spre sfarsit arunca in supa si o mana de taietei de casa.
  • Adauga sucul de rosii si mai da 2-3 clocote Potriveste de sare.
C Cooking with my soul

Poze

Supa de rosii cu radacinoase de iarna, poza 1Supa de rosii cu radacinoase de iarna, poza 2


Comentarii:

03/12/2012

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa rece de pepene si rosii
Supa rece de pepene si rosii
2 porții
10 min
Foarte ușor
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Supa de rosii de iarna
Supa de rosii de iarna
4 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de rosii
Supa de rosii
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Supa de rosii
Supa de rosii
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Merele coapte, un desert clasic de iarna!Merele coapte, un desert clasic de iarna!Gazpacho sau supa-salataGazpacho sau supa-salataTurta dulce - Simbolul Sarbatorilor de IarnaTurta dulce - Simbolul Sarbatorilor de Iarna

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: