Petitchef

Tarta cu dovlecel

Felul principal
8 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
un aluat de tarta pregatit exact ca aici

2 dovlecei mititei

5-6 rosii uscate la soare

o mana de branza rasa

o mana de marar tocat

3 oua

150 ml lapte

sare, piper

Preparare

  • A copt blatul separat pana s-a rumenit usor apoi a adaugat dovleceii feliati, rosiile cubulete si branza sfaramata.
  • A batut ouale cu laptele si cu mararul si le-a turnat peste legumele din tava.
  • A dat la cuptor la foc mediu aproximativ 35 de minute, pana s-a rumenit deasupra. Este buna si calda si rece si poate fi luata la pachet a doua zi.

Întrebări:




Comentarii:

12/06/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tarta vegetala cu dovlecei si vinete
Tarta vegetala cu dovlecei si vinete
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta de cartofi cu carne de pui si legume
Tarta de cartofi cu carne de pui si legume
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tarta cu legume si bacon
Tarta cu legume si bacon
4 porții
1h25m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu maroilles
Tarta cu maroilles
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Tarta cu fructe - rasfat dulce de varaTarta cu fructe - rasfat dulce de varaRetete cu dovlecelRetete cu dovlecel

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: