Petitchef

Tocanita de pipote

Felul principal
2 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
2 pungi pipote (sigur au in ele si inimioare)

4-5 cepe

1 lingura vegeta

sare, piper

suc de rosii

Preparare

  • Pipotele se spala foarte bine, si se pun in tigaie cu ulei. Se adauga din cand in cand apa. Se tin pe foc cam 1 ora, pana cand intra furculita in ele usor.
  • Se adauga apoi ceapa tocata marunt, cine vrea poate sa puna si morcov ras, ardei gras . Se pune capacul la tigaie si se mai adauga apa fierbinte din cand in cand, pana cand ceapa aproape ca se topeste.
  • Pune sucul de rosii si mai dam la foc mic inca 30 minute.
    Se serveste cu piurre de cartofi sau pilaf de orez.

Poze

Tocanita de pipote, poza 1Tocanita de pipote, poza 2Tocanita de pipote, poza 3Tocanita de pipote, poza 4Tocanita de pipote, poza 5



Comentarii:

05/06/2012

Am gatit aceasta reteta si va pot spune ca a iesit de 10+ sunt un roman stabilit in grecia si va pot spune ca aici e foarte greu sa gatesti ca acasa deoarece ingredientele nu au acela-si gust ca in tara insa reteta aceasta a iesit super. felicitari!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de pipote cu mazare
Tocanita de pipote cu mazare
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Tocanita de pipote si inimi
Tocanita de pipote si inimi
4 porții
1h15m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tocanita de pipote si inimi
Tocanita de pipote si inimi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Toast cu pesto si parmezan
Toast cu pesto si parmezan
12 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Salata in stil landes
Salata in stil landes
4 porții
20 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Blondie
Blondie
8 porții
1h5m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Marocan Tajine sau tocanita la aburMarocan Tajine sau tocanita la abur

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: