Petitchef

Tocanita de pui cu pireu de cartof

Felul principal
4 porții
15 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1/2 pui de casa, 1 ceapa, 6-8 fire ceapa verde, 3 catei de usturoi, 1 lg pasta de ardei / 1 ardei rosu, sare, piper, 2 lingurite boia de ardei dulce, 2-3 lg ulei, apa.

Preparare

  • Calim ceapa taiata marunt, in ulei, adaugam usturoiul tocat si pasta de ardei, apoi puiul curatat si spalat inainte, condimentam, adaugam boiaua si turnam apa cat sa acopere puiul... lasam sa fiarba si sa scada zeama si gata tocanita noastra... serviti cu piure de cartof...POFTA BUNA!

Poze

Tocanita de pui cu pireu de cartof, poza 1Tocanita de pui cu pireu de cartof, poza 2Tocanita de pui cu pireu de cartof, poza 3



Comentarii:

13/08/2013

Super

(0) (0) Abuz
20/01/2012

Nu se pu toate(la gramada)

(0) (0) Abuz
18/06/2011

Mhm! gustos!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de pui/porc cu fasole alba
Tocanita de pui/porc cu fasole alba
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocanita de pui
Tocanita de pui
2 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Tocanita de pui cu ardei si bacon
Tocanita de pui cu ardei si bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: