Petitchef

Tocanita de pui cu vinete (chicken and aubergine stew)

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1 piept mare de pui, taiat in bucati mici

2 borcane de 800 g de vinete in suc de rosii

2 cepe mari

5 catei de usturoi

6 linguri de ulei de porumb

1 lingurita maghiran uscatsare, piper dupa gust

Preparare

  • Toaca ceapa nu foarte fin si taie usturoiul feliiIncalzeste uleiul intr-o tigaie adanca si prajeste putin pe fiecare parte, bucatile de pui Adauga ceapa si usturoiul.
  • Amesteca bine 2-3 minute, pana ce ceapa capata o culoare galbuie.
  • Adauga maghiran, putina sare si piper. Pune un capac si lasa 5 minute. Adauga vinetele din conserva cu tot cu suc de rosii.
  • Mai lasa 5 minute la foc mic, pana cand se formeaza sosul.Se serveste cu mamaliga.
C Cooking with my soul





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de pui/porc cu fasole alba
Tocanita de pui/porc cu fasole alba
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocanita de pui
Tocanita de pui
2 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Tocanita de pui
Tocanita de pui
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Wrap cu pui
Wrap cu pui
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete?Cine nu iubeste salata de vinete?Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: