Petitchef

Tocanita de pui cu vinete (chicken and aubergine stew)

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Toaca ceapa nu foarte fin si taie usturoiul feliiIncalzeste uleiul intr-o tigaie adanca si prajeste putin pe fiecare parte, bucatile de pui Adauga ceapa si usturoiul.
  • Amesteca bine 2-3 minute, pana ce ceapa capata o culoare galbuie.
  • Adauga maghiran, putina sare si piper. Pune un capac si lasa 5 minute. Adauga vinetele din conserva cu tot cu suc de rosii.
  • Mai lasa 5 minute la foc mic, pana cand se formeaza sosul.Se serveste cu mamaliga.
C Cooking with my soul


Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tocanita de pui
Tocanita de pui
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Tocanita de pui/porc cu fasole alba
Tocanita de pui/porc cu fasole alba
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocanita din maruntaie de pui
Tocanita din maruntaie de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăCine nu iubeste salata de vinete?Cine nu iubeste salata de vinete?Chicken Parmigiana pentru o masa in doi sau una in familie!Chicken Parmigiana pentru o masa in doi sau una in familie!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.