Petitchef

Tocanita de pui

Felul principal
4 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g de carne pui

2 cepe mijlocii

3 linguri de ulei

1 linguri de boia de ardei rosu

1 ardei gras

1 rosie, apa

piper negru

sare si chimion

iar daca doriti puteti adauga maghiran

1 catel de usturoi.

Preparare

  • Se incalzeste uleiul intr-o oala mare, se pune ceapa tocata si usturoiul si se prajesc pana cand au o culoare aurie.
  • Se adauga bucatile de carne si se prajesc impreuna, pana cand carnea incepe sa se albeasca.
    Se presara boia de ardei si se mai prajeste putin la foc mic.
  • Se adauga piperul, rosia maruntita si condimentele.
    Se adauga apa suficienta pentru a acoperi continutul oalei si se lasa sa fierba la foc mic, pana cand carnea este gatita.Se serveste cu diferite garnituri.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de pui/porc cu fasole alba
Tocanita de pui/porc cu fasole alba
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocanita de pui cu ardei si bacon
Tocanita de pui cu ardei si bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Tocanita de pui cu vinete (chicken and aubergine stew)
Tocanita de pui cu vinete (chicken and aubergine stew)
6 porții
45 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: