Petitchef

Tocanita de pui

Felul principal
4 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se incalzeste uleiul intr-o oala mare, se pune ceapa tocata si usturoiul si se prajesc pana cand au o culoare aurie.
  • Se adauga bucatile de carne si se prajesc impreuna, pana cand carnea incepe sa se albeasca.
    Se presara boia de ardei si se mai prajeste putin la foc mic.
  • Se adauga piperul, rosia maruntita si condimentele.
    Se adauga apa suficienta pentru a acoperi continutul oalei si se lasa sa fierba la foc mic, pana cand carnea este gatita.Se serveste cu diferite garnituri.

Rețete inrudite

YouTube

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de pui/porc cu fasole alba
Tocanita de pui/porc cu fasole alba
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocanita de pui cu iaurt
Tocanita de pui cu iaurt
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tocanita de pui cu vinete (chicken and aubergine stew)
Tocanita de pui cu vinete (chicken and aubergine stew)
6 porții
45 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: